Food 12 01 2006

Spaghetti Carbonara con Fresco Pomodori Ripieno Mozzarella

Hozzavalok (4-6 szemelyre):

-1/2 kg teszta
-12 szelet bacon
-30 dkg gomba
-4 paradicsom
-20 dkg mozzarella sajt
-2 dl (fozo)tejszin
-2 tojas
-5 dkg fustolt sajt
-1 csomag petrezselyem
-2 gerezd fokhagyma
-oregano
-so, bors



Elkeszites:
A paradicsomokat felbevagod, beluket kiskanallal kikaparod. A mozzarellat kockakra vagod es belerakod a paradicsomokba. A tetejet megszorod
egy kis petrezselyemmel, oreganoval, sozod, borsozod, es egy par csepp olajjal meglocsolod. Zutty a sutobe 180c-ra 20-30 perc...
Mialatt ez sul, a tesztat a dobozon talalhato utasitas szerint megfozod. Kozben a megpucolt, felkarikazott gombat es a kockara (csikokra)
vagott bacont az aprora vagott fokhagymaval megpiritod, a vegen az aprora vagott petrezselyem nagy reszet is beledobod. Mialatt ez elkeszul
egy talban simara felvered a tojasokat es a tejszin kevereket, beleraksz egy csipet sot is... Ha kesz a teszta, lecsepegteted, egy talban a
gomba es bacon keverekevel jon osszekevered es raontod a tojasos-tejszines lottyot... Osszeforgatod jol es melegen talalod.

Joetvagyat!

Copyright © 2006 by kaoz
All rights reserved