Food 24 11 2005

Edes-savanyu pipi rizzsel

Hozzavalok (8 személyre):

-4 egesz csirkemell
-3 kaliforniai paprika
-2 sima paprika
-2-3 lilahagyma
-1 konzerv v sima ananasz
-1-2 chilipaprika
-1 csomag petrezselyem
-1 nagyobb darab gyomber
-1 fel citrom
-cukor
-so, bors
-rizs


Elkeszites:
A csirkemelleket kifilezed, a bort leveszed roluk. A gyombert lereszeled, a petrezselymet aprora felvagod. Ez utobbiakat osszekevered.
A husikat jo alaposan bekened ezzel a masszaval, majd soval es borssal is. A zoldsegeket osszekaszabolod es beledobod egy tepsibe.
A tepsibe teszel olajat, megsozod es megborsozod a zoldsegeket. Jol osszeforgatod, es a tetejere fekteted a husikat. Bedobod a sutobe.
Amig az etek osszesul addig meg kene foznod a rizst. Miutan megsult, a zoldsegek 3/4-et berakod turmixgepbe, racsavarod a fel citromot,
megcukrozod hogy eleg edes legyen (izles szerint) es osszevegyited.

Joetvagyat!

Copyright © 2005 by kaoz
All rights reserved