Food 10 11 2005

Sajtos-tejfolos husi krumpliagyon

Hozzavalok (8 szemelyre):

-4 egesz csirkemell
-2 kg krumpli
-1 nagy tejfol(4 v 5 decis)
-30-50 dkg sajt (trappista vagy mas)
-so
-bors


Elkeszites:
A csirkemelleket osszekockazod. Ugyanezt teszed a krumplival is pucolas utan. A krumplit megsozod es belerakod egy nagy edenybe foni, nem kell hogy puha
legyen a vegen. Kozben a csirkemell darabokat besozod-borsozod-fuszerezed (asszem gyros v mexikoi fuszer volt rajta). Ha megfott a krumpli lecsopogteted,
egy tepsit kivajazol vagy olajjal kikened, a krumplit beleontod. Erre rarakod a husidarabokat, osszekevered. A tejfollel megkened a tetejet, bedugod a
sutobe. kb. fel ora 220c-n. Kozben lereszeled a sajtot es amikor mar csak 5-10 perc van hatra akkor kiveszed a tepsit es megszorod a sajttal a tetejet.
Ha ugy rapirul mint ahogy a kepeken lathatod akkor jol csinaltad :) Lehet talalni. Melle tehettek ra meg tejfolt, ez nagyon jo volt vele.

Joetvagyat!

Copyright © 2005 by kaoz
All rights reserved